Skrota bilen

Atracco i Linköping är en del av Atracco Group och vi tycker att det ska vara enkelt att skrota bilen. Därför kan du med enkelhet lämna in din bil hos oss på Hägerhällsvägen 61 i Linköping, vi hjälper dig och tar hand om hela skrotningsprocessen. Det är helt gratis att lämna in din bil för skrotning hos oss och du kan känna dig trygg och säker med att processen utförs på ett korrekt sätt. Om någon annan ska lämna in din bil till oss för skrotning så krävs det en fullmakt, du hittar en mall för en sådan fullmakt längre ned på sidan. Vi har en lång erfarenhet av att skrota bilar så du kan vara säker på att det görs på ett korrekt sätt både gällande avregistrering och miljöriktig skrotning.

Om du vill skrota bilen men inte kan köra den till oss går det också att beställa hämtning av din bil.  Detta gör du enkelt genom att fylla i formuläret på Dinskrotbil.  När du väljer att skrota bilen hos oss kan du lita på att det görs korrekt och miljöriktigt. Du får tillbaka det som återstår av skatten och fordonet avregistreras automatiskt utan att du behöver tänka på något. För att få bilen hämtad behöver du dock ha del 2 av registreringsbeviset, vilket du enkelt beställer på Transportstyrelsens webbplats eller via telefon på 0771-252525. Du kommer sedan bli kontaktad av vår kundservice för avstämning innan hämtningen av fordonet. Vi är en bilskrot som är auktoriserade av Bilproducenterna och medlem i Bilretur, bilproducenternas mottagningssystem för skrotbilar.

Har du ytterligare frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss på det sätt som passar er, kontaktuppgifter hittar ni längst ner på sidan!

 

Du kan hitta användbara länkar när det är dags att skrota bilen nedan.

Avregistering Transportstyrelsen

Transportstyrelsen avregistrering »

Beställa registeringsbevis

Transportstyrelsen registreringsbevis »

Du hittar en mall för fullmakt som kan användas om någon annan ska lämna in din bil nedan.

Fullmakt